MIG/MMA 160 D inverteres hegesztőgép

Ami kiemeli a Panelectrode MIG/MMA 160 D inverteres hegesztőgépet a versenytársak közül:

– Bevont elektródás hegesztés (MMA)
 
– Védőgáz nélküli porbeles hegesztés
 
– Védőgázas hegesztés (MIG/MAG)
 
– Ajándék Panelectrode Pancored (1kg – 0,9mm) porbeles hegesztőhuzal
 

Rövid leírás: Panelectrode MIG/MAG 160 D a piacon kapható egyik legjobb ár-érték arányú olyan 3 funkciós hegesztő inverter, ami használható MMA, porbeles NOGAS, valamint védőgázas hegesztési munkálatokhoz is. A hegesztőgép huzaltekercs kapacitása: 1kg. A fejlett, digitális vezérlésű hegesztő-berendezés korszerű IGBT-technológiát használ, amelyhez modern MIG/MMA technológia tartozik, amely alkalmas pozícióhegesztésre és a vékony anyagok közel fröcskölés mentes hegesztésére is. A készüléken az előtolási sebességet és a feszültséget (áramot) lehet szabályozni. Ez a sokoldalú hegesztő-berendezés kényelmet jelent azoknak, akik a munkájuk ellátásához hordozhatóságot és többcélúságot igényelnek. Ideális otthoni és lakatos jellegű munkákhoz, mindenhol és mindig megbízható működést garantál. Ha a feladatot gyorsan és kényelmesen szeretné elvégezni, akkor nagy előnyt jelent egy kiváló, saját eszköz. Munkáját ezzel a kiváló hegesztő eszközzel szeretnénk segíteni.

Legkedvezőbb ár: 69.990 Ft

Ami kiemeli a Panelectrode MIG/MMA 160 D inverteres hegesztőgépet a versenytársak közül

– Bevont elektródás hegesztés (MMA)
– Védőgáz nélküli porbeles hegesztés
– Védőgázas hegesztés (MIG/MAG)
– Ajándék Panelectrode Pancored (1kg – 0,9mm) porbeles hegesztőhuzal
 

A teljesen új MIG/MMA többfunkciós hegesztőgépek egyre inkább keresetté válnak a hegesztő inverterek között. Ezek a berendezések pontosan azok számára lettek kifejlesztve, akik megbízható, bevált háttérrel rendelkező hegesztőgépet keresnek.

A fejlett, digitális vezérlésű hegesztő-berendezés korszerű IGBT-technológiát használ, amelyhez modern MIG/MMA technológia tartozik, amely alkalmas pozícióhegesztésre és a vékony anyagok közel fröcskölés mentes hegesztésére is.

A készüléken az előtolási sebességet és a feszültséget (áramot) lehet szabályozni. Ez a sokoldalú hegesztő-berendezés kényelmet jelent azoknak, akik a munkájuk ellátásához hordozhatóságot és többcélúságot igényelnek. Ideális otthoni és lakatos jellegű munkákhoz, mindenhol és mindig megbízható működést garantál.

Ha a feladatot gyorsan és kényelmesen szeretné elvégezni, akkor nagy előnyt jelent egy kiváló, saját eszköz. Munkáját ezzel a kiváló hegesztő eszközzel szeretnénk segíteni..

Fő jellemzők


 

MIG/MMA 160D

Bemeneti feszültség(V)

1 fázis, 230

Maximális üresjárati feszültség(V)

56

Hegesztőáram tartomány(A)

30-160

Biztosíték(A)

16

Bekapcsolási idő(%)

60% = 160A

100% = 120A

Maximális huzaltekercs átmérő(mm)

100

Ideális huzalvastagság(mm)

0.6-1.0

Súly (Kg)

6,5

Külső méretek (mm)

300x145x250

Elektróda fogó

200A

Testcsatlakozó

200A

Munka-, és testkábel paraméterei

16²*1.8m

MIG munkakábel paraméterei

2m


1.       Ez a fejlett, többcélú hegesztő-berendezés alkalmas kézi ívhegesztésre, védőgáz nélküli porbeles huzalelektródás hegesztésre és tömör huzalelektródás védőgázos ívhegesztésre.

2.       A gép folyamatos működésre alkalmas és automatikusan kompenzálja a tápfeszültség ingadozását.

3.       IGBT inverter technológia, egyenáramú kimenet, hordozható kivitel, fogantyú jellemzi.

4.       Energiatakarékos, jó hatásfok, ventilátor hűtés.

5.       A feszültség (áram) és huzalelőtolási sebesség pontos beállítása.

6.       Túlterhelés-védő áramkör, érintésvédelem.

7.       Stabil ív, kis fröcskölés.

8.       230 V ± 10%, egyfázisú, 50/60 Hz táp

9.       Beépített MIG-hegesztő pisztollyal, elektródafogóval, testcsatlakozóval és hegesztőpajzzsal.

Garancia

A kötelezően biztosított jótállás időtartama egy év. A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik.

A kiterjesztett garancia időtartama két év. A garanciavállalás során a Polgári Törvény-könyv 6:159. § (hibás teljesítési vélelem) nem alkalmazható, és a kiterjesztett garancia-vállalás a Polgári Törvénykönyv 6:159. § – 6:167. § meghatározott kellékszavatossági jellegű felelősségvállalást jelent az alábbi feltételekkel.

A kiterjesztett garancia feltételei az alábbiak:

– Származás igazolása (eredeti számla, tulajdonos-változás esetén adás-vételi szerződés) A végfelhasználónak meg kell őrizni a kiterjesztett

garancia ideje alatt végig a vásárlást igazoló számlát!

– Kitöltött garancia jegy

– Maximum 12 havonta szakszerviz által elvégzett átvizsgálás, karbantartás, ami az átvizsgáláson és érintésvédelmi ellenőrzésen túl a teljes burkolat eltávolítása utáni szakszerű takarításból kell, hogy álljon! A szakszervíz szállítási költségei a vásárlót terhelik. A szakszervíz műveleti költségei a Panelectrode kizárólagos hazai forgalmazóját, a Panweld ER 23 Kft.-t terhelik.

– Karbantartást igazoló számlák és karbantartási jegyzőkönyv

A garancia csak a berendezésre vonatkozik. A hozzá tartozó, csomagban lévő kopó alkatrészekre nem!